Další traktor KUBOTA v Obříství

     Koncem měsíce února jsme do společnosti Arboeko s.r.o. Obříství na Mělnicku, která se zabývá pěstováním okrasných dřevin dodali celkově již jejich 6-tý traktor KUBOTA, poslední 3 kusy pak od naší společnosti FarmTechnik s.r.o.. V naší firmě si velice vážíme zájmu společnosti Arboeko s.r.o. o techniku KUBOTA, kterou v regionu zastupujeme obchodně a servisně. Vysoce profesionální a současně přátelské jednání s vedením společnosti, provozními techniky i obsluhou strojů je vždy pohodové a věcné. Jsme rádi, že traktory KUBOTA jsou po stránce provozní spolehlivosti, jednoduchosti a pohody technické obsluhy, příznivé ekonomiky provozu, vč. nákladů na servis a ND pracovníky Arboeko s.r.o. vysoce kladně hodnoceny. Současně jsem rád, že i náš servis je po stránce vstřícnosti, rychlosti zásahů (servisovali jsme i jejich traktory Fendt, které od letoška nahradila KUBOTA) a příznivé ekonomiky považován za spolehlivý a vysoce profesionální.

     Nový traktor KUBOTA M 5071 Narrow (53 kW při 2200 ot/min., 6-ti stupňová synchronizovaná reverzační převodovka s 3-mi jízdními skupinami (plazivá, polní, silniční) a dvoustupňovým násobičem Dual Speed - 36 x 36 Eco Speed 40 km/hod. s elektro-hydraulickým reverzorem, 4 x 4, pracovní hydraulické čerpadlo 69 l/min., 3- vnější okruhy hydrauliky, nosností zadního TBZ až 2300 kg, automatický etážový závěs,.... atd.) v provedení bez kabiny a v celkové nastavené šíři stroje 1473 mm byl objednán speciálně pro Arboeko s.r.o., protože řada Narrow se pro trh České republiky dodává již pouze v provedení s kabinou. Nový Narrow model 2018/2019 je v porovnání s předchozím modelem nepatrně designově a rozměrově odlišný, avšak po technické stránce je praktických změn podstatně více, především v nastavení provozního režimu.

     Děkujeme pracovníkům společnosti ARBOEKO s.r.o. za jejich přízeň naší společnosti a technice KUBOTA a přejeme jim pohodovou práci s traktory KUBOTA a jen to nejlepší v osobním i profesním životě.

PF