Pícninářské žací stroje Pöttinger řady Novacat

     Sklizeň píce ve většině lokalit ústeckého, libereckého a středočeského kraje, o které se staráme již započala. Zima 2014/2015 a především letošní jarní měsíce mnoho srážek nepřinesly a tak je hlavně na loukách s TTP hmoty méně, než to na první pohled vypadá - vyšší, avšak řídký porost.

     Koncem měsíce května 2015 a začátkem měsíce června 2015 se nám podařilo dodat zákazníkům dva diskové žací stroje rakouské firmy Pöttinger z inovované řady Novacat. Jedná se o žací stroj Novacat 402 se shazovacími disky na redukci šíře řádku pokosené hmoty, avšak bez dodatečné úpravy pokosené hmoty a o žací stroj Novacat 302 ED s prstovým kondicionerem na dodatečnou úpravu pokosené hmoty pro intenzivnější prosychání po nalámání lamačem. Oba stroje jsou pro letošní obchodní rok zařazeny mezi akční stroje, na které je společností Pöttinger poskytována dodace na zvýhodnění prodejní ceny.

    Oběma našim stálým a oblíbeným zákazníkům děkujeme za projevenou důvěru a přejeme jim klid, pohodu a mnoho úspěchů v osobním i profesním životě :-)

PF