Stroje McHale stále ve vysoké oblibě zákazníků

     Stroje rodinné Irské společnosti McHale patří mezi zákazníky hospodařících nejen na TTP, ale i na orné půdě a společnosti zajišťující zemědělské služby k nejoblíbenějším a především jednoznačně nejspolehlivějším strojům v daných kategoriích. Nejen kvalitní baličky balíků píce, lisy s pevnou a variabilní lisovací komorou, kombinované lisy s integrovanou baličkou balíků píce, ale v posledních letech i diskové žací stroje a shrnovače píce řadí společnost McHale mezi Top-výrobce pícninářských strojů.

     Letošní rok 2020 opět naše společnost v sortimentu McHale zabodovala. K našim zákazníkům zamířily dva lisy s pevnou lisovací komorou a řezáním McHale F5400 C - první byl dodán zavedené pícninářské rodinné farmě, zabývající se chovem dojnic v Merbolticích, druhý lis pak míří zákazníkovi z Litvínova, resp. na jeho farmu u Kadaně, kde se po sezonní pozitivní zkušenosti s tím samým lisem, dodaným naší společností koncem roku 2019 majitelé rozhodli o koupi druhého lisu té samé značky a typu. Na Litoměřicko do  obce Mnetěš pak zamířil nový lis s variabilní lisovací komorou a řezáním McHale V6750/3. Stroje McHale v letošním roce doplnila dodávka traktorové tažené baličky balíků píce s dálkovým ovládáním a nakládacím ramenem McHale 991 BE, kterou jsme dodali na farmu našeho stálého zákazníka, hospodařícího na Děčínsku a Ústecku na rozsáhlých TTP a se ŽV zaměřenou na chov skotu. Balička na farmě doplnila lis McHale F5400 C dodaný v roce 2019.

     Prodeje sortimentu společnosti McHale v roce 2020 doplnily i výkupy a následné prodeje dvou málo použitých lisů s variabilní lisovací komorou a řezáním McHale V660 z končící Bio-peletárny z Lovosic zákazníkům na Litoměřicko, resp. Verneřic – Rytířova a do Třebíče.

     Všem našim zákazníkům velice děkujeme za přízeň a přejeme jim jen pohodovou práci s novými stroji McHale a jen to nejlepší do osobního i profesního života.

PF