Rozdružovač balíků McHale C460

     Minulý týden jsme na farmu našeho stálého a oblíbeného  zákazníka předávali nový tažený rozdružovač balíků od firmy McHale a to konkrétně typ C460. Tento rozdružovač precizně „rozebere“ a nastele hmotu z kulatých i hranatých balíků slámy nebo rozebere a uloží do žlabu nebo na krmnou chodbu hmotu z balíků sena  a  precizně i senáže ze senážních balíků. Robustní a jednoduchá konstrukce a snadné nastavení je u značky McHale samozřejmostí. Klíčovým prvkem je použití dvourychlostní nezávislé převodovky, která umožňuje nastavení otáček od 280 ot/min. právě pro krmení až po 540 ot/min., když používáte stroj pro rozprostírání slámy při zastýlání.

Zakrmování: Stroj McHale C460 je ideální pro krmení siláží, senáží a senem. Nastavením vhodné rychlosti převodovky můžete dopravit krmení přesně na místo, kam chcete. Proporcionálně ovládaná rychlost dopravníku umožňuje nastavit přesně požadované množství a reagovat na různou hustotu balíku a jeho složení. Tím je dávka dokonale rovnoměrná.

Zastýlání: Se strojem McHale C460 budete rychle a snadno stlát jakoukoliv slámu a vytvoříte tlustou provzdušněnou vrstvu. V těžko přístupných místech využijete rotaci komínu 300 stupňů. Sláma může být rozhozena až do vzdálenosti 18 m na pravé a 23 m na levé straně stroje.

     Kompaktní konstrukce rozdružovače McHale C460 usnadňuje manévrování ve stísněných vnitřních prostorách. Všimněte si úzkého dna stroje, zatímco s rostoucí výškou se prostor uvnitř rozšiřuje. Tento konstrukční prvek zabezpečuje nízkopoložený balík, dokonalý výhled a v neposlední řadě usnadňuje otáčení balíku a volný pohyb uvolněného materiálu uvnitř stroje, kde propadává na pohyblivé dno a je snadno vnášen do ventilátoru.

       Zákazníkovi a celé jeho rodině přejeme jen to nejlepší a děkujeme jim za přízeň a důvěru v nás.

PF