Pöttinger sečení, kam se podíváš… :-)

     Pícninářský program strojů Pöttinger je naše oblíbená a každoroční záležitost. Letošní rok však společnost Pöttinger z důvodu velkého zájmu svých zákazníků z celého světa má většinu strojů k dodání s velmi dlouhými termíny. Pro naše zákazníky se nám podařilo ze skladových strojů a strojů z předsezónní objednávky termíny dodání dodržet téměř bez skluzů.

     Prvním ze strojů dodaných na letošní sezonu je čelně nesený diskový žací stroj bez úpravy posečené hmoty Pöttinger Novacat 301 Alpha-motion  se systémem precizního kopírování sečeného povrchu pozemku. Sekačka byla dodána již v březnu letošního roku našemu stálému zákazníkovi na Prahu – východ. Kvalitu sečení a perfektní kopírování zákazník rychle ocenil.

     Zákazníkovi přejeme, aby mu nový žací stroj dělal při práci jen radost a výkonem současného sečení 6,1 m mu ušetřil čas, který pak může strávit se svou rodinou.

PF

P.S.  Toníku, ještě jednou blahopřeji celé rodině k narození potomka a malému přeji jen to nejlepší do života a ať Vám dělá jen radost.