Farmet Verso 8 - novinka jde na dračku

     V polovině měsíce dubna 2015 se nám po dohodě se společností Farmet a.s. a především díky ochotě Pana Jaroslava Pavlíčka ze společnosti ZE TE PA  podařilo zorganizovat předvedení nového universálního kombinátoru Farmet Verso 8. Stroj je novinkou ve výrobním programu Farmet a.s. a již dle prvních zkušeností výrobce, zástupců prodejní sítě a především zákazníků novinkou velmi zdařilou. Stroj lze díky vypuštění jakýchkoliv pracovních válečků nasadit jak v suchých, tak především mokrých podmínkách, kde jsou právě pracovní válečky při práci limitujícím prvkem většiny půdozpracujících strojů.

I my to můžeme potvrdit - předvedeno, perfektní práce, nízký tahový odpor /8 m bez problémů tahač 240 koní/, spokojenost zákazníků - výsledek: PRODÁNO.

     Děkujeme našim stálým a úspěšným zákazníkům, kteří u nás stroj objednali za jejich důvěru, kterou koupí stroje u naší společnosti vyjádřili. Jako vždy se budeme snažit, aby jste s námi byli spokojeni - ....."Můsíte se snažit Pane správce. Jsme správní rada a mohli bychom Vás vyměnit". :-)

PF