Dvě KUBOTY pomáhají v Kozomíně

     Koncem loňského roku jsme dodali známému a úspěšnému včelaři, který se svým medem několikrát zvítězil v soutěži Med roku ČR a jehož med a výrobky z něj jsou vyhledávány zákazníky nejen v prodejnách, které se svou rodinou provozuje v Kralupech n.V. a v Kozomíně, ale i v prodejnách medu a medových výrobků, kam své výrobky s rodinou dodává, nového pomocníka.  Jednalo se o univerzální 24 Hp traktor KUBOTA B1241 EC s čelním nakladačem MX C1 a rotavátorem KUBOTA RTZ4512. Traktor s nakladačem poslouží k manipulaci s úly a příslušenstvím při chovu a ošetřování včelstev v terénu a na sečení travních pásů a příjezdových tras k úlům. Nezanedbatelnou práci zastane i při dopravě materiálu, kterého je při rozsahu chovu včel u tohoto včelaře opravdu hodně.  Možnosti širokého využití malotraktoru se pak přímo nabízí k obhospodařování pozemků pro zemědělské účely.

     Po více jak půl roční velmi pozitivní zkušenosti při využití traktoru KUBOTA při všech pracech, kde byl nasazen se zákazník se svou rodinou rozhodl o doplnění ještě jednoho traktoru KUBOTA, který jsme následně dodávali na podzim letošního roku. Jednalo se o model KUBOTA B1181 EC, tzn. obdoby již dodaného modelu, avšak nižšího výkonu 18 Hp. Traktor byl okamžitě zapojen do všech prací, kterých je od jara do podzimu na zemědělských pozemcích i  při chovu  včel opravdu mnoho.

     Velice děkujeme za důvěru a koupi obou strojů KUBOTA a jejich příslušenství od naší společnosti. Celé rodině přejeme mnoho úspěchů, pohody, zdraví a spokojenost při práci s novými pomocníky.

PF