Traktor KUBOTA L5040 FST Rops v Jenčicích

     Velmi dobré zkušenosti a radost z pohodové práce s traktory KUBOTA přispívají k stále se zvyšujícím prodejům traktorů této spolehlivé Japonské značky a to ve všech výkonových řadách, které jsou v České republice nabízeny.

     Tento týden jsme předali na malé rodinné hospodářství rodiny Limberkových v Jenčicích nový traktor KUBOTA L5040 FST Rops. Menší, obratný traktor s pohonem 4 x 4 o max. výkonu 51 HP, s mechanickou převodovkou 16+16 a mechanickým reverzorem, dvěma vnějšími okruhy hydrauliky, vývodovým hřídelem 540/750 (540E) ot./min. a velmi slušnou hydraulickou soustavou výrazným způsobem usnadní a urychlí všechny prováděné práce - sečení, obracení, shrnování, lisování malých kulatých balíků, dopravu, orbu, přípravu půdy, atd.. Pro rozšíření využití traktoru bude v průběhu první dekády měsíce října doplněn ještě čelní nakladač se systémem rychloupínání nářadí se zemní lopatou a hroty na balíky (paletizačními vidlemi), který se hodí nejen na manipulaci s balíky při svozu, zaskladnění a následnému rozvozu do jeslí a do příkrmišť u stáda cca 30 ovcí, na úklid a čištění pod přístřešky, ale také na drobné zemní práce, manipulaci se sypkým materiálem, paletami, popř. na případný úklid sněhu.

     Děkujeme pohodové rodině Limberkových za přátelské přijetí a především za důvěru, kterou nám koupí traktoru vyjádřili. Přejeme jim jen to nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a pohodu. Ať se Vám daří k radosti vše, nač sáhnete.

P.S.  Raději vyndavejte klíčky od traktoru, ať Vám malý synek neodjede, je to čiperný šikula :-)

PF