....jako nový

     V polovině měsíce dubna 2015 se podařilo sehnat dle požadavků zákazníka traktor John Deere 6830 Premium - tj. stroj s motorem bez filtru pevných částic a močoviny pro úpravu splodin z procesu spalování paliva. Traktor je velmi dobře vybaven - PTZ, odpružená přední náprava, tři vnější okruhy hydrauliky s elektrickým ovládáním, EHR, vývodový hřídel 540/540E/1000 ot./min., osvědčená a spolehlivá převodovka AutoQuad Plus ECO Shift 20/20, klima, 1+2-okruhové vzduchové brzdy přívěsu/návěsu, vrchní automatický závěs 9-ti polohový, přídavná pracovní světla, maják, přídavné vnější ovládání tříbodového závěsu a vývodového hřídele na zadních blatnících, rádiem, atd.. Traktor je roku výroby 2009  s uvedením do provozu 2010. Nájezd nepřesáhl 5100 Mth..Traktor je osazen čelním nakladačem John Deere 753 s III. funkcí a tlumením rázů - nakladač Quicke bychom brali raději :-) .

Traktor je již nasazen k práci u našeho oblíbeného a váženého zákazníka na zavedené a úspěšné zemědělské farmě se zaměřením především na chod skotu a údržbu krajiny (TTP).

     Zákazníkovi a celé rozvětvené a pohodové rodině, která tvoří perfektní tým na farmě velice děkujeme za důvěru, kterou nám koupí stroje vyjádřil a přejeme další úspěchy v jeho práci i v soukromém životě.

PF