Další traktor KUBOTA v našem regionu

     V měsíci říjnu jsme do našeho regionu, konkrétně do obce Verneřice dodávali jeden z posledních traktorů osvědčeného typu KUBOTA M9960 Cab.. Řada M byla v průběhu roku 2017 inovována a tento traktor byl jeden z posledních kusů starší modelové řady M.

     Malá rodinná farma, náš stálý zákazník, která traktor zakoupila je zaměřena na údržbu krajiny a sklizeň sena a travních senáží na krmení pro živočišnou výrobu - mléčný skot. Traktor bude nasazen při obracení a shrnování píce, balení senážních balíků, dopravě a manipulaci. O kvalitách stroje se farmář mohl přesvědčit již v průběhu letošní sezony, kdy si uvedený typ traktoru mohl vyzkoušet právě při sklizni píce. Z celkové vysoké spokojenosti s uvedeným traktorem nejvíce ocenit obratnost traktoru, velmi malý poloměr otáčení, nízkou spotřebu paliva a jednoduchou, uživatelsky přátelskou obsluhu traktoru a provozní spolehlivost.

      Celé rodině přejeme nejen spokojenost s prací nového traktoru, ale především do celého nového roku 2018 hodně zdraví, štěstí, pohody a spokojenosti.

PF